Gepost op

Popal jongensfiets 12 inch Bike2Fly groen Jongensfiets

Lekker crossen op een bospad, door de duinen of in het park: wat is er nu leuker als je een jongen bent van tussen de 2 en de 4 jaar oud? Op de Popal jongensfiets 12 inch – Bike 2 Fly – Groen heeft je kleintje onbezorgd fietsplezier. Het stoere fietsje is heel stabiel en daardoor leert je kleintje snel en veilig fietsen. Dankzij de vele opvallende reflectoren is de jonge weggebruiker ook voor het overige verkeer goed zichtbaar.
Zachte handvatten en comfortabel zadel
Wat vind jij van deze 12 inch Popal jongensfiets? De fiets koop je al voor minder dan 100 euro. Alle accessoires die je ziet, zitten bij deze lage prijs inbegrepen. Heb je de zachte handvatten gezien? En het comfortabele zadel? Dit is een eersteklas fiets, voor een tweedehands prijsje. Behalve een ruim aanbod van Popal jongensfietsen, hebben we nog veel meer aantrekkelijk geprijsde kwaliteitsfietsen!
Fietsspecialisten horen graag van je!
We hebben trendy tweewielers, elektrische fietsen, vouwfietsen en nog veel meer bijzondere fietsmodellen. Popal is een fietsmerk dat superieure kwaliteit combineert met een verrassend lage prijs. Welk rijwiel je ook kiest, je Popal fiets bezorgen we graag snel bij je thuis. Vragen? Blijf er niet mee zitten, maar neem vandaag nog contact op. Onze fietsspecialisten horen graag van je!

Jongensfiets

groen

Gemaakt van staal
Popal

fiets/Jongensfiets/Jongensfiets 12 inch

Prijs elders : Euro
Korting Euro

Ga naar Popal jongensfiets 12 inch Bike2Fly groen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *